omnisport

omnisport
Start nieuw seizoen woensdag 7 september

woensdag 7 oktober 2015


GSF Sente Recrea

Wie zijn wij? Wat doen wij?


Gedistilleerd uit de Gezinsbond van Sint-Laureins en geborgen onder de vleugels van de vzw van de Gezinssportfederatie (GSF) is de gemengde recreatieve volleybalclub “Sente Recrea” ontstaan.

Alle personen, zowel dames als heren, die zich aangesproken voelen tot het recreatieve volleybal en omnisport en 18 jaar zijn, kunnen zich aansluiten bij onze club.

Naast de wekelijkse trainingen op de woensdagavond in de gemeentelijke sporthal van Sint-Laureins,vanaf begin september tot eind april van 21u00  tot 22u30, neemt Sente Recrea ook deel aan de recreatieve competitie van VOBOG met een heren ploeg.

Zijn er ook trainingen en spelgelegenheid omnisport: iedere woensdag vanaf begin september tot eind april in de gemeentelijke sporthal van Sint-Laureins vanaf 21u00 tot 22u30 dit onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, elke les start met opwarming van de buik/rug/been en armspieren na de opwarming wordt er nog een sporttak of een spel beoefend (o.a. hockey, indiaca, basket, tienbal, netbal, frisbee en nog zoveel meer.

 Sportiviteit en vriendschap worden hoog in het vaandel gedragen en zijn even belangrijk dan winnen. Er wordt er naar gestreefd dat eenieder die deelneemt aan de activiteiten echt plezier beleefd in een goede, aangename en gezonde sfeer.

Als bedanking voor de partners die thuisblijven en zo lief zijn om op de kinderen te passen, organiseren wij eens per jaar een daguitstap of een weekend, clubfeest, krulbolavond, zomerse activiteiten, sponsor sport mee avond  en een nieuwjaarsreceptie en zoveel meer.

Voel jij je aangesproken?  Neem gerust contact  met iemand van het bestuur, vind je elders op deze site.

Je mag ook één training komen proeven van de sfeer voordat je intekent voor je lidmaatschap.

Waar wacht je nog op?

Sportieve groeten

Bestuur GSF Sente Recrea

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten